Melding sluiten

 

LET OP: ivm de Corona zijn veel verenigingen dicht of beperkt open. Check altijd eerst op de website van de vereniging of deze open is, voordat je een order hiervoor plaatst!

 

Nieuwe tickets voor de Efteling zijn weer te bestellen!

Heb je vragen dan kun je ons bereiken iedere werkdag van 9:00 tot 12:00 uur. 

niervaert

Zwemmen bij Optisport Moerdijk /De Bosselaar

Optisport Moerdijk heeft een divers aanbod. Wij verzorgen zwemlessen, aqua sport groepslessen en je kan er vrijzwemmen/ banen zwemmen. Ook heeft Optisport Moerdijk diverse buitenbaden, een sporthal en een zalencentrum.

Zwemles ABC: Zwemmen is leuk! Leren zwemmen tijdens een groot onderwateravontuur is nog veel leuker! Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven kinderen de spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat kinderen samen met een prachtige schatkist krijgen bij aanvang van de zwemles. Gaandeweg worden er edelstenen en zegels verdiend, kinderen worden beloond zodra ze weer een belangrijke stap hebben gemaakt.

Aqua sport Groepslessen: Groepslessen voor jong en oud, man en vrouw; er is voor ieder wat wils! In het water kun je onbelast bewegen, met minimale kans op blessures.

Recreatief vrijzwemmen: Kom lekker vrijzwemmen in het binnenbad van Klundert: Optisport De Niervaert. Met een 25-meterbad, een recreatie bad, een whirlpool, een stoomcabine en een leuke glijbaan vermaak je je hier de hele dag uitstekend!

LET OP: Bij een eerste aanmelding dient u ook een pas te bestellen à € 7,00


Meer informatie vindt u op www.optisport.nl/niervaert