Melding sluiten

 

LET OP: ivm de Corona zijn veel verenigingen dicht of beperkt open. Check altijd eerst op de website van de vereniging of deze open is, voordat je een order hiervoor plaatst!

 

Nieuwe tickets voor de Efteling zijn weer te bestellen!

Heb je vragen dan kun je ons bereiken iedere werkdag van 9:00 tot 12:00 uur. 

wisselaar

Zwembad de Wisselaar Breda

Maak kennis met Zwembad de Wisselaar Breda. In dit gezellige 50 meterbad kunt u terecht voor onder andere zwemles (volwassenen en kinderen), een actieve aquasportles, recreatief zwemmen of heerlijk banen zwemmen. Voor de jeugd bieden we met de schoolzwempas een interessant aanbod om voordelig recreatief te zwemmen. Kortom: wij bieden voor ieder wat wils!

Voordelen reguliere zwemles Optisport: korte wachtlijsten, online de vorderingen van uw kind in de gaten houden, gratis easy swim safe drijfpakje ter ondersteuning van de lessen, gratis recreatief zwemmen bij de Optisport baden in Breda

Turbo A all in cursus / Turbo B&C all in De turbocursus is een all in cursus met diploma garantie, zodat u precies weet wat u kwijt bent. Heeft uw kind zijn diploma niet gehaald dan stroomt hij/zij kosteloos door naar de reguliere lessen. Voor het actuele aanbod van de turbocursussen neem altijd even contact op met de receptie.

Schoolzwempas Geldig tijdens het gele schooljaar (1 september t/m 31 augustus). Een heel schooljaar onbeperkt recreatief zwemmen van maandag t/m zaterdag bij zwembad Sonsbeeck, de wisselaar en wolfslaar!

Aquasport Jaarkaart. Een heel jaar onbeperkt meedoen aan alle aquasporten bij zwembad de Wisselaar en Sonsbeeck; van Aqua Joggen tot Aqua Power. kijk op de websites voor het complete aanbod.

10 lessenkaart aquasport. Aquasporten is leuk en gezond. Met een 10 lessenkaart kunt u 10 x een actieve aquasport meedoen bij zwembad de Wisselaar. Blijf in vorm en doe mee aan een Actieve Aqua Power of Aqua Active les

Extra kosten
Afzwemkosten (reguliere zwemles) - € 23,30
Paskosten (indien nog geen optisport klantenpas) - € 7,90

Meer informatie vindt u op www.optisport.nl/wisselaar

 

LET OP !!!! : Bij de meeste producten, bijvoorbeeld leszwemmen, kan het zijn dat er een wachtlijst is !

Neemt u daarom VOORDAT U HIER IETS BESTELD kontakt op met ons zodat u zeker weet wanneer u kunt starten !