Melding sluiten
LET OP:

Maak je tegoed op! Je tegoed is geldig tot en met 31-12-2022

 

 

 

Zundert

Stichting Leergeld
Meedoen op school is belangrijk voor een kind. U kunt bijdragen aanvragen voor bijvoorbeeld de ouderbijdrage, een computer, een fiets, schoolreisjes, het schoolkamp of andere schoolse zaken.

Sociaal Raadsliedenwerk

Heeft u vragen over het invullen van formulieren of het opstellen van een brief? Wilt u uitleg om een ingewikkelde brief te begrijpen? Heeft u een juridische vraag? Stap dan binnen bij het Sociaal Raadsliedenwerk. Tijdens de inloopspreekuren geven onze medewerkers en vrijwilligers advies en informatie over uiteenlopende onderwerpen.

Kom langs (zonder afspraak) op: dinsdag en donderdag tussen 09.30 en 12.00 uur.

Contactgegevens: Gezondheidscentrum De Welborg
De Welborg 9, Zundert (2e etage)
076 - 597 15 54
sociaalraadslieden@surplus.nl

Kijk voor meer informatie op de website van Surplus.

 

Geldplannen

Komt u regelmatig geld tekort? Of houdt u juist geld over? De gemeente Zundert heeft voor iedereen een geldplan. In welke situatie u ook zit. Ga naar Startpunt Geldzaken Zundert en kies daar het geldplan dat bij u past. U kunt het geldplan geheel anoniem invullen, opslaan en later verder gaan. Ook ziet u gelijk wat u kunt doen om uw financiële situatie te versterken.

 

Budgetcoaching

Ben je het overzicht op je financiën kwijt? Stapelen de ongeopende rekeningen zich op? Heb je schulden? Weet je niet meer hoe je de eindjes aan elkaar kunt knopen? De budgetcoach van Surplus helpt je orde te scheppen in de financiële chaos. Als je ondersteuning krijgt van de budgetcoach, volg je ook de cursus “uitkomen met je inkomen”.

Ga voor meer informatie naar de website van Surplus, of bel 076 - 501 64 50.

 

Schuldhulpverlening

Schuldhulpverlening is hulp voor mensen die beter met hun inkomen rond willen komen, ongeacht de hoogte van hun inkomsten. Doel is om schulden te voorkomen of, als er al achterstanden ontstaan zijn, naar oplossingen te zoeken. 

Het meldpunt Schuldhulpverlening is er voor alle inwoners van de gemeente Zundert. Het meldpunt is gevestigd in Etten-Leur.

Contactgegevens: Roosendaalseweg 4, 4875 AA, Etten-Leur
Postbus 10.100, 2870 GA, Etten-Leur
Tel: 076-502 40 25, algemeen nummer van loket Elz, u kunt vragen naar meldpunt Schuldhulpverlening
elz@etten-leur.nl


Sjors Sportief / Sjors Creatief

Jaarlijks ontvangen alle kinderen op de basisschool dan wel hun ouders/ verzorgers het aanbod van Sjors Sportief/ Sjors Creatief. Via www.sjorssportief.nl kunnen kinderen zich voor activiteiten inschrijven


De Fashion Cheque

De Fashion Cheque is een cheque ter waarde van €100,-. Deze cheque is voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen.

zie voor meer informatie: https://www.zundert.nl/fashioncheque.html