ZOO Antwerpen / Planckendael

ZOO Antwerpen / Planckendael

- Bestelde tickets zijn geldig in twee dierenparken:  ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael.

- Bestel uw Tickets zes werkdagen van te voren.

- U ontvangt uiterlijk na zes werkdagen uw e-ticket op het bij  ons bekende e-mailadres. 

- U kunt geen parkeerticket online bestellen. Deze dient u ter plaatse te kopen.

- Bestelde tickets zijn niet inwisselbaar voor een andere periode en kunnen niet geretourneerd worden.

- Bestelde tickets kunnen niet gecombineerd worden met kortingsacties van andere bedrijven/organisaties.

REISADVIES
Beide parken zijn heel goed met het openbaar vervoer bereikbaar. ZOO Antwerpen ligt immers direct naast de   ingang van het centraal station in Antwerpen. Voor ZOO Planckendael moet men de trein naar Mechelen nemen.Bij het station van Mechelen kan men de bus nemen (buslijnen 284 of 285 richting Leuven). Die bus rijdt langs Planckendael en stopt aan de overzijde van dat park In de zomerperiode rijdt er een aantal keren per  dag een speciale pendelbus tussen station Mechelen en ZOO Planckendael (z.g. Planckendael Express). 

TIP:op het station in Roosendaal staat een kaartautomaat van de Belgische Spoorwegen (NMBS) voor het  reizen met de Belgische Spoorwegen. De Belgische treintarieven zijn lager dan de tarieven van de  Nederlandse Spoorwegen.

 

- Kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang

--------------------------------------------------------------------------------

 

Let op: vanwege corona kunnen er reisbeperkingen zijn voor België. Raadpleeg daarom voor uw bestelling of reizen naar België is toegestaan.

Vanaf 1 september 2021 mag iedereen zonder reservatie van ZOO Antwerpen genieten. Mondmaskers in onze gebouwen zijn nog wel verplicht. Van harte welkom!

 

Op de websites Maatregelen coronavirus - ZOO Antwerpen /  Maatregelen coronavirus - ZOO Planckendael kunt u alle maatregelen zien die genomen worden in de parken om alles in optimale veiligheid te laten verlopen.