Melding sluiten
LET OP:

Maak je tegoed op! Je tegoed is geldig tot en met 31-12-2022

 

 

 

rondomvormen

Workshop Mozaìek bij Atelier rOndOmvOrmen

Hou je net als Van Gogh van kleur? Altijd al in de voetsporen van Gaudi willen treden? Duik dit jaar eens in de wereld van mozaïek! Leer de basisvaardigheden van het mozaïeken en ontwikkel een hobby voor jaren!

Via deze webshop kunt u uw tegoed besteden voor:

1> Een Kennismakingsworkshop van 2 uur voor 8 personen in Vincents Bistro & Bar, Markthof 2 Etten- Leur. Incl. materiaal en kopje koffie of thee bij aanvang van de workshop. Inhoud: 2 gezellige creatieve uurtjes op een kleurrijke locatie! Je maakt met je familie of vriendengroep ieder een klein gebruiksvoorwerp in mozaïek zoals b.v. een waxinelichthouder of amuseplateautje. € 200,00

2> Deelname mozaïek participatieprojecten. Inhoud: Je leert gaandeweg vaardigheden en mogelijkheden van het maken van een mozaïekwerk. Je neemt deel aan mozaïekprojecten voor Etten-Leur waarbij gezelligheid, het elkaar ontmoeten en samen kunstzinnig bezig zijn hand in hand gaan. De participatieprojecten zijn erop gericht om samen kleurrijke mozaïeken te creëren die in Etten-Leur worden geplaatst om het straatbeeld op te vrolijken. Participatieprojecten om inwoners te verbinden, samen kunst te creëren in de openbare ruimte waar iedereen trots op kan zijn.
U heeft de keuze uit de volgende strippenkaarten:
€ 25,00   = voor 2,5 uur Deelname project
€ 50,00   = voor 5    uur Deelname project
€ 100,00 = voor 10  uur Deelname project
€ 200,00 = voor 20  uur Deelname project plus materiaal voor het maken van een eigen mozaïekwerkstuk
t.w.v. € 25,00 voor eigen werkstuk.

Neem vooraf even contact* op voor vragen over lopende projecten en de locatie van waaruit en wanneer een project wordt uitgevoerd!

* Mobiel / whatsapp: 06-39687346 Niet inwisselbaar voor contanten. 

Tegoedbon van € 5,00

Tegoedbon van €10,00

Tegoedbon van €25,00

Tegoedbon van €50,00

De Tegoedbon is te besteden in de Mozaiekwinkel van Mozaiek Atelier Rondomvormen

let op: Tegoedbonnen zijn 1 jaar geldig en niet inwisselbaar voor contanten.