rondomvormen

Workshop Mozaìek bij Atelier rOndOmvOrmen

Altijd al in de voetsporen van Gaudi willen treden? Duik dit jaar eens in de wereld van mozaïek! Leer de basisvaardigheden van het mozaïeken en ontwikkel een hobby voor jaren!

Via deze webshop kunt u uw tegoed besteden voor:

1> Een Kennismakingsworkshop van 2 uur voor 8 personen in Vincents Bistro & Bar, Markthof 2 Etten- Leur. Incl. materiaal en kopje koffie of thee bij aanvang van de workshop. Inhoud: 2 gezellige creatieve uurtjes op een kleurrijke locatie! Je maakt met je familie of vriendengroep ieder een klein gebruiksvoorwerp in mozaïek zoals b.v. een waxinelichthouder of amuseplateautje. € 200,00

2> Open Atelier: Deelname mozaïekprojecten. Inhoud: Je leert gaandeweg vaardigheden en mogelijkheden van het maken van een mozaïekwerk. Je neemt deel aan mozaïek projecten voor Etten-Leur waarbij gezelligheid, het elkaar ontmoeten en samen kunstzinnig bezig zijn hand in hand gaan. De projecten zijn erop gericht om samen kleurrijke mozaïeken te creëren die in Etten-Leur worden geplaatst om het straatbeeld op te vrolijken. Projecten om inwoners te verbinden, samen kunst te creëren in de openbare ruimte waar iedereen trots op kan zijn.
U heeft de keuze uit de volgende strippenkaarten:
€ 50,= voor 10 uur Deelname project
€ 100,= voor 20 uur Deelname project
€ 150,= voor 30 uur Deelname project
€ 200,= voor 40 uur Deelname project plus materiaal voor het maken van een eigen mozaïekwerkstuk
t.w.v. € 25,00 voor eigen werkstuk.

Neem vooraf even contact* op voor vragen over lopende projecten en de locatie van waaruit en wanneer een project wordt uitgevoerd!

* Mobiel / whatsapp: 06-39687346 Niet inwisselbaar voor contanten.