Melding sluiten

 

LET OP: ivm de Corona zijn veel verenigingen dicht of beperkt open. Check altijd eerst op de website van de vereniging of deze open is, voordat je een order hiervoor plaatst!

 

Nieuwe tickets voor de Efteling zijn weer te bestellen!

Heb je vragen dan kun je ons bereiken iedere werkdag van 9:00 tot 12:00 uur. 

Warme maaltijdvoorziening

In Etten-Leur wordt de warme maaltijdvoorziening aangeboden door vier instellingen namelijk Surplus, Heerlijk aan Tafel, Eten met gemak en Maaltijdenexpres. De Reductieregeling Warme Maaltijdvoorziening heeft als doel dat de prijs voor een warme maaltijd geen belemmeringen mag vormen om gebruik te maken van de maaltijdvoorziening.

·         Een aanvraag kunt u doen bij Surplus, Heerlijk aan Tafel, Eten met gemak en Maaltijdenexpres.

Wat u moet weten

·         Indien u gebruik gaat maken van de maaltijdvoorziening dan wordt er afhankelijk van het inkomen een hoog of laag tarief vastgesteld. Bij personen met minder draagkracht wordt een lager tarief in rekening gebracht.

·         Indien u door een geringe overschrijding van de inkomensgrens niet in aanmerking komt voor de reductieregeling en hierdoor een hoog tarief moet betalen, kan een aanvraag bijzondere bijstand worden ingediend. Bij de beoordeling hiervan wordt rekening gehouden met uw inkomen tot 120% van de voor u van toepassing zijnde bijstandsnorm.