Melding sluiten

 

LET OP: ivm de Corona zijn veel verenigingen dicht of beperkt open. Check altijd eerst op de website van de vereniging of deze open is, voordat je een order hiervoor plaatst!

 

Nieuwe tickets voor de Efteling zijn weer te bestellen!

Heb je vragen dan kun je ons bereiken iedere werkdag van 9:00 tot 12:00 uur. 

Voetbalvereniging V.V. Victoria'03

Voetbal is er voor iedereen! Jongens en meisjes, jong en oud. Van kabouters tot en met 7 tegen 7 voor 40+ Iedereen kan terecht bij Victoria'03. Inschrijven kan vanaf 6 jaar. De kosten van het lidmaatschap zijn afhankelijk van de leeftijd. Inschrijven eerst via de website van onze vereniging. Daarna kunt u hier de producten bestellen.
 

Voor wedstrijdtenue wordt gezorgd. Inschrijfgeld is eenmalig, dit product graag bij eerste inschrijving apart bestellen. Je zorgt zelf voor voetbalschoenen, scheenbeschermers en trainingskleding. Er is een beperkte voorraad goede gebruikte voetbalschoenen voor wie deze niet zelf kan aanschaffen (vooral kindermaten en op = op)

Voor bestellen eerst inschrijven bij de vereniging vanwege eventuele wachtlijsten. Pas na een bevestiging van de vereniging kunt u een bestelling plaatsen. Langskomen kan op zaterdag overdag!

LET OP!!!!

VOORDAT ER EEN ORDER WORDT GEPLAATST DIENEN NIEUWE LEDEN EERST CONTACT OPNEMEN MET VICTORIA'03 OM TE KIJKEN OF ER PLAATS IS!!!


Meer informatie vindt u op www.vvvictoria03.nl