Melding sluiten

 

LET OP: ivm de Corona zijn veel verenigingen dicht of beperkt open. Check altijd eerst op de website van de vereniging of deze open is, voordat je een order hiervoor plaatst!

 

Nieuwe tickets voor de Efteling zijn weer te bestellen!

Heb je vragen dan kun je ons bereiken iedere werkdag van 9:00 tot 12:00 uur. 

vissen

Vissen bij Hengelsportvereniging De Kleine Voorn Etten-Leur

Wilt u lekker een dagje genieten aan de waterkant ? Neem dan een lidmaatschap bij HSV De Kleine Voorn. U kunt dan in bijna alle wateren in Etten-Leur en de omliggende polders gaan vissen.

Voor alle lidmaatschappen geldt dat als u het lidmaatschap voor het volgende kalenderjaar wilt beëindigen dat uw schriftelijke opzegging uiterlijk 1 november bij onze vereniging in het bezit moet zijn. Indien het lidmaatschap niet voor 1 november schrftelijk is opgezegd wordt het lidmaatschap automatisch verlengd tot het einde van het volgende kalenderjaar. In dat geval bent u ook verplicht om de daarbij horende contributie te betalen die u via de toegestuurde acceptgiro dient te betalen.

Wij adviseren u eerst. als u niet met ons bekend bent, op onze website te kijken en eventueel extra informatie bij ons te vragen voordat u een bestelling doet.


Meer informatie vindt u op www.dekleinevoorn.nl