Inloggen of uw bedrijf of vereniging aanmelden

Uw bedrijf of vereniging aanmelden?

Biedt u ook diensten of artikelen die ervoor zorgen dat mensen met een minimuminkomen mee kunnen doen, dan kunnen deze wellicht ook in de webshop meedoen geplaatst worden. Vanzelfsprekend proberen wij het aanbod zo uitgebreid mogelijk te maken.

Wat gebeurt er als mijn bedrijf of vereniging in de webshop staat?

Als uw bedrijf of vereniging in de webshop opgenomen wordt, zorgt dit ervoor dat mensen met een laag inkomen en weinig vermogen hebben toch mee kunnen doen.

Uw diensten of artikelen worden dan aangeboden in de webshop. Hier staat uw logo bij en een verwijzing naar uw website.

Diensten en artikelen die aangeboden kunnen worden zijn bijvoorbeeld:

►        Lidmaatschappen van uw vereniging;

►        Sportkleding, tickets culturele voorstellingen;

►         Cursusaanbod;

 

Lidmaatschap

De verschillende lidmaatschappen mensen met een minimuminkomen of voor hun kinderen tot 18 jaar worden in de webshop aangeboden.
Meldt bv een ouder een kind aan bij uw vereniging, dan ontvangt u een e-mail met de gegevens van kind en ouders. De abonnementsprijs wordt vervolgens binnen twee weken op uw rekeningnummer overgemaakt.

Uw naam, adresgegevens en website worden ook bij het aanbod vermeld.

Cursusaanbod

De verschillende cursussen worden in de webshop aangeboden. Meldt een ouder een kind of zichzelf  aan voor een cursus, dan ontvangt u een e-mail met de gegevens. De abonnementsprijs wordt vervolgens binnen twee weken op uw rekeningnummer overgemaakt.

Uw naam, adresgegevens en website worden ook bij het aanbod vermeld.

Uw vereniging in de webshop?

Door het aanmeldformulier in te vullen, geeft u aan dat uw bedrijf of vereniging  in de webshop mag komen te staan. De webshopbeheerder van het Werkplein Hart van West-Brabant  beoordeelt naar aanleiding van uw aanmelding of uw aanbod in de webshop past. Bij akkoord bevestigen wij vervolgens per e-mail uw aanmelding in de webshop.

 

Meer informatie?

Meer informatie over de Webshop vindt u op https://meedoenhartvanwestbrabant.nl/. U kunt ook contact opnemen met de webshopbeheerder van het Werkplein Hart van West-Brabant  telefoonnummer 0767503500 of via  meedoen@werkpleinhartvanwest-brabant.nl.