Melding sluiten
LET OP:

Maak je tegoed op! Je tegoed is geldig tot en met 31-12-2022

 

 

 

Inloggen of uw bedrijf of vereniging aanmelden

Uw bedrijf of vereniging aanmelden?

Mee kunnen doen in onze maatschappij is voor iedereen heel belangrijk ongeacht gezinssamenstelling, leeftijd en besteedbaar inkomen.
Met onze webwinkel Meedoen proberen wij een breed aanbod te creëren voor bedrijven en burgers op het gebied van: sport, vrije tijd, educatieve activiteiten etc.   
Wilt u met uw bedrijf/vereniging ons helpen om dit doel te realiseren, dan vragen wij u om u als aanbieder/leverancier aan te melden bij onze webwinkel Meedoen.

Steunt uw bedrijf/vereniging ons initiatief en wilt u meedoen? Vul dan het aanmeldformulier in en klik op “Versturen”.

 

Wat gebeurt er als mijn bedrijf of vereniging in de webshop staat?

Als uw bedrijf of vereniging in de webshop opgenomen wordt, zorgt dit ervoor dat mensen met een laag inkomen en weinig vermogen hebben toch mee kunnen doen in de maatschappij.

Uw diensten of artikelen worden dan aangeboden in de webshop. Zoals u dat aangeeft. 

Diensten en artikelen die aangeboden kunnen worden zijn bijvoorbeeld:

►        Lidmaatschappen van uw vereniging;

►        Sportkleding, tickets culturele voorstellingen;

►        Pretparken, bioscopen etc;

►        Cursusaanbod;

 

Lidmaatschap

Er kunnen verschillende lidmaatschappen voor mensen met een minimuminkomen of voor hun kinderen tot 18 jaar in de webshop worden aangeboden.
Meldt bv een ouder een kind aan bij uw vereniging, dan ontvangt u een e-mail met de gegevens van een van de ouders. De ouders zullen contact met u opnemen en vermelden om welk kind het gaat. De abonnementsprijs wordt vervolgens binnen twee weken op uw rekeningnummer overgemaakt.

Cursusaanbod

De verschillende cursussen worden in de webshop aangeboden. Meldt een ouder een kind of zichzelf  aan voor een cursus, dan ontvangt u een e-mail met de gegevens. De abonnementsprijs wordt vervolgens binnen twee weken op uw rekeningnummer overgemaakt.

Meer informatie?

Meer informatie over de Webshop vindt u op https://meedoenhartvanwestbrabant.nl/. U kunt ook contact opnemen met de webshopbeheerder van het Werkplein Hart van West-Brabant  telefoonnummer 0767503500 of via email:  meedoen@werkpleinhartvanwest-brabant.nl.