Melding sluiten

 

LET OP: ivm de Corona zijn veel verenigingen dicht of beperkt open. Check altijd eerst op de website van de vereniging of deze open is, voordat je een order hiervoor plaatst!

 

Nieuwe tickets voor de Efteling zijn weer te bestellen!

Heb je vragen dan kun je ons bereiken iedere werkdag van 9:00 tot 12:00 uur. 

patrick

Tennislessen Patrick Nooijens

 

Tennisclinics voor leden van een tennisvereniging: Tijdens de opening van het tennisseizoen kan door de club een tennisclinic worden voorgesteld.Wij kunnen deze verzorgen voor zowel de junioren als de senioren. Ook voor een jubileum verzorgen wij een tennisclinic op maat. Tennisclinics voor vrienden en kennissen of groepen Voor vrienden onder elkaar kan een tennisclinic erg leuk zijn om eens lekker sportief bezig te zijn. Ook voor de buurtvereniging is een clinic een leuke variatie om eens sportief bezig te zijn. Voor vele verschillende groepen kunnen wij tennisclinics verzorgen. Tennisclinics voor clubs: Voor andere sportverenigingen geven wij tennisclinics om zo eens in aanraking te komen met de tennissport. Een bestuur of een commissie is op deze manier met hun partners eens in een andere sport actief. Dit is weer eens iets anders dan met zijn allen uit eten gaan. Je bent lekker sociaal bezig. Onze aanpak van de tennisclinics past hier prima in. Clinics voor tennisverenigingen: Wij geven tennisclinics voor kinderen in alle leeftijden en voor volwassenen Tijdens een clinic kunnen alle kinderen deelnemen, of ze nu wel of niet al lessen hebben gehad.Wij verzorgen voor hen een leuke en leerzame middag waarop zij ook prijsjes kunnen winnen.. Tevens krijgen alle kinderen een leuke verrassing. Clinics voor vrienden en families en clubs(carnaval,sport ect.): Ook voor deze groepen verzorgen wij tennisclinics.Als je met minimaal 16 personen of meer bent dan kunt u kennismaken met de tennissport. Wij verzorgen de materialen (rackets,ballen ect.) en zorgen voor een hal met tennisbanen. Ook hieraan kan iedereen deelnemen, of je nu al jaren speelt of wanneer je nog nooit hebt gespeeld.

 

LET OP !

Voordat u iets wilt bestellen / in uw winkelwagen wilt stoppen adviseren wij u eerst contact met ons op te nemen. De genoemde bedragen zijn AANBETALINGEN. Neem contact op voor de juiste prijs ! Ga ook naar onze website.Meer informatie vindt u op www.tennisschool-patricknooijens.nl