Melding sluiten

 

LET OP: ivm de Corona zijn veel verenigingen dicht of beperkt open. Check altijd eerst op de website van de vereniging of deze open is, voordat je een order hiervoor plaatst!

 

Nieuwe tickets voor de Efteling zijn weer te bestellen!

Heb je vragen dan kun je ons bereiken iedere werkdag van 9:00 tot 12:00 uur. 

tcb

Tennisclub Bosschenhoofd TCB

Onze tennisvereniging is opgericht in 1979 en beschikt sinds het voorjaar van 2011 over een schitterend nieuw tennispark. We hebben 4 ProBounce allweather banen. Alle banen zijn voorzien van ledverlichting waardoor er gedurende het gehele jaar zowel overdag en´s avonds getennist kan worden. De vereniging is goed en makkelijk bereikbaar, gelegen naast vliegveld Seppe aan de ingang van het dorp.

TCB is een leuke en actieve vereninging. We staan te springen om jou te mogen begroeten op ons park. Bij onze vereinging staat gezelligheid voorop. Van jong tot oud, er is een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te komen nemen op ons tennispark. Elke woensdagavond is er een inloopavond waar iedereen met iedereen tennist, het niveau waarop je tennist is niet van belang.

De enthousiaste en gemotiveerde commissies zorgen ervoor dat er op TCB altijd gezelligheid is.De jeugdcommissie zet zich in voor onze jonge leden (jeugdactiviteiten). De toernooicommissie organiseert gedurende het hele jaar leuke toernooien en de actieviteitencommissie zorgt voor de nodige entertainment. de Technische commissie zorgt ervoor dat ons park er altijd tip top uitziet. De barcommissie zorgt ervoor dat onze kantine van alles voorzien is.

Als u eens kennis wilt maken met tennis of met onze vereniging neem dan contact op met een van de bestuursleden of wordt lid via het aanmeldingsformulier op onze website

  www.tcbosschenhoofd.nl

TC Bosschenhoofd inschrijfformulier

De hoogte van de contributie is afhankelijk van het soor lidmaatschap dat u wilt afsluiten.

TC Bosschenhoofd Contributie

let ook op onze jaarlijkse ledenwerfactie in de maand mei: MAAK KENNIS MET TENNIS. Deze kortingsactie betreft een lidmaatschap van juni t/m december van het betreffende jaar en 6 lessen tegen een gereduceerd tarief.

Natuurlijk kunt u ook uw tennisniveau verbeteren door les te nemen bij een daartoe gekwalificeerde tennisleraat van Tennis WB

TC Bosschenhoofd tennislessen

TCB is een vereniging waarbij  zowel jong en oud zich thuis voelen!

U bent van harte welkom!