Melding sluiten
Mist u iets in ons aanbod uitstapjes? Bel ons voor de mogelijkheden

 

Wilt u uw tegoed besteden aan uitstapjes die niet in onze webwinkel staan? Soms is dit mogelijk.

Lees hier verder. 

 

 

 

 

Swingkids

Swingkids Peuters & Kleuters

Swingkids Peuters & Kleuters

Kinderen bewegen van nature, SwingKids sluit aan bij de belevingswereld en motorische mogelijkheden van kids.
Bewegen, spelen en dansen op muziek. We dansen op de bekende kinderliedjes, doen leuke bewegingsspelletjes op muziek. Van Tsjoe-Tsjoe-Wah tot Nijntje en van Kinderen voor Kinderen tot Drakendans. Verzoekjes zijn altijd welkom!

Locatie
Alle Swingkidslessen worden gegeven bij Sport- en gezondheidcentrum Body Active in Etten-Leur. Als je komt dansen kun je je melden bij de balie, het poortje wordt dan voor je open gedaan en via de trap kom je boven bij de groepszaal.

Kleding & Schoenen
Omdat we dansen in een sportzaal mogen er alleen binnenschoentjes gedragen worden. Blote voetjes of sokjes mag natuurlijk ook.

Strippenkaarten
Bij ons betaal je geen inschrijfgeld of administratiekosten. En we werken ook niet met abonnementen. We hebben zelf ervaren hoe prettig het is als je flexibel kunt zijn in je uitgaven én je agenda, zeker als je kleine kinderen hebt. En dus werken we met strippenkaarten van 5 lessen, die 7 weken geldig zijn. Een keertje missen is dus geen enkel probleem. En na die 5 lessen? Dan beslis je zelf wat je doet!

Samen dansen of alleen
Alle peuters dansen nog samen met hun papa of mama mee in de les, pas vanaf 4 jaar gaan ze alleen dansen. Dat betekent dat een les soms best druk kan zijn, en dat uw peutertje enorm onder de indruk is. We horen regelmatig de opmerking "ik begrijp er niets van, thuis danst hij/zij de hele dag en nu staat ze stil." Bedenk dat het een grote ruimte is, nieuwe kinderen, nieuwe mensen, en liedjes die ze (soms) nog niet kennen. Eigenlijk komt het uiteindelijk altijd goed!
Onze kleuters (4-5-6 jaar) mogen al helemaal alleen de danszaal in. Soms even spannend, maar we maken er altijd een feestje van en voor ze het weten is papa of mama er weer. Ouders/verzorgers kunnen in het sportcafé beneden een kopje koffie/thee drinken indien gewenst. De laatste 5 minuten mag er in de zaal gekeken worden, de kinderen zijn altijd heel trots om hun danspasjes te laten zien.

Swingkids Rooster
Peuters | Vrijdag 10.25 - 11.00 uur (35 min.)
Peuters | Zaterdag 11.25 - 12.00 uur (35 min.)
Kleuters | Zaterdag 12.05 – 12.50 uur (45 min)

De peuterlessen kosten 3,50 euro per les, ( strippenkaart van 5 lessen = 17,50 euro)
De kleuterlessen kosten 4,00 euro per les, ( strippenkaart van 5 lessen = 20,00 euro)

Familiekaart
Mocht je 2 kindjes of meer op les hebben, dan kunnen we een familiekaart voor je aanmaken;