Melding sluiten
Mist u iets in ons aanbod uitstapjes? Bel ons voor de mogelijkheden

 

Wilt u uw tegoed besteden aan uitstapjes die niet in onze webwinkel staan? Soms is dit mogelijk.

Lees hier verder. 

 

 

 

 

Surplus

Surplus Welzijn Activiteiten Eetpunt

Surplus Welzijn organiseert vanuit het Pluspunt en diverse andere locaties in Etten-Leur activiteiten voor senioren die graag sportief in beweging blijven, in goed gezelschap van een maaltijd willen genieten of hun computervaardigheden willen ontwikkelen. Hieronder vindt u de mogelijkheden.

Voor meer informatie zie www.surpluswelzijn.nl onder dienstverlening ouderenwerk Etten-Leur of mail / bel naar anita.dudok@surpluswelzijn.nl telefoonnummer 06-10836549.

De seizoenen voor de 18 lessen van bewegingsactiviteiten lopen van januari t/m juni en van augustus t/m december. De computercursussen starten gedurende het jaar bij voldoende aanmeldingen. Bij het Eetpunt kan het gehele jaar aangesloten worden.

Het aanbod voor Sporten vindt u onder de categorie Binnensport . Computercursussen vindt u onder de categorie Creatief en Workshops

Eetpunt : Het eetpunt, waarbij senioren gezamenlijk eten, is op dinsdag tussen de middag. Binnenkort start het eetpunt met een avondmaaltijd.
Hiermee zorgen de beide Pluspunten voor maatschappelijke betrokkenheid en dragen zij bij aan ontmoeting en zelfredzaamheid van senioren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Richard franken of Anita Dudok
T: 06 10 83 65 49