m

Speeltuin Monkey Town Bergen op Zoom

Spelen bij Monkey Town Bergen op Zoom.

Klimmen, klauteren, glijden en rennen, even onbezorgd kind zijn dat wil toch iedereen. Bij Monkey Town Bergen op Zoom kan dat en wil je even uitrusten, een hapje en een drankje is zo geregeld. Wil je een grandioos kinderfeest? Dat kan ook bij ons!! Reserveren kunt u het beste telefonisch doen.

Bij het aanklikken van de feestjes dient u contact op te nemen met Monkey Town Bergen op Zoom (0164851888) om een reservering te maken zodat jullie in ons systeem komen te staan. U dient wel door te geven dat u via stichting Meedoen heeft betaald onder vermelding van uw ordernummer.

Na het kopen van het Entree bewijs kunt u op de dag van uw bezoek het entree bewijs ophalen bij de balie van Monkey Town Bergen op Zoom.

Meer informatie vindt u op www.monkeytown.eu/bergenopzoom

Let op!

Bij het aanklikken van de verjaardagsfeestjes dient u contact op te nemen met Monkey Town Bergen op Zoom (0164-851888) om een reservering te maken, zodat jullie in ons systeem komen te staan. U dient wel door te geven dat u via Stichting Meedoen heeft betaald onder vermelding van uw ordernummer

 

Monkey Town Bergen op Zoom is bereikbaar vanaf station Bergen bij bushalte met busnummer 107 richting Stavenisse en dan op de Nieuwe Molenweg uitstappen. Dan is dit nog ongeveer 19 minuten lopen.