Melding sluiten

 

LET OP: ivm de Corona zijn veel verenigingen dicht of beperkt open. Check altijd eerst op de website van de vereniging of deze open is, voordat je een order hiervoor plaatst!

 

Nieuwe tickets voor de Efteling zijn weer te bestellen!

Heb je vragen dan kun je ons bereiken iedere werkdag van 9:00 tot 12:00 uur. 

Sociaal raadsliedenwerk Halderberge

Het Sociaal Raadsliedenwerk biedt hulp om uw weg te vinden in het doolhof van wetten, voorzieningen en regelingen. Zij geven informatie over sociaal juridische onderwerpen zoals: sociale zekerheid, arbeidszaken, belastingen, woonzaken, consumentenrecht, juridische kwesties, personen- en familierecht, onderwijs, welzijn en maatschappelijke informatie.

·         Iedereen kan voor advies, informatie en praktische hulp, kosteloos terecht tijdens de open spreekuren door te bellen met 0165-31 31 00 of een bezoek te brengen aan de Kade 3 in Oudenbosch.
(ma en do: 13.30-16.00 uur, di en wo: 9.30-12.00 uur)

·         Daarnaast kunt u via e-mail een vraag stellen: sociaalraadslieden@surpluswelzijn.nl

Wat u moet weten

·         Sociaal Raadslieden adviseren als u wilt weten hoe zaken praktisch geregeld kunnen worden. Ook als deze zaken ingewikkeld zijn. Zij bespreken met u de mogelijke oplossingen.

·         Ze helpen u met het invullen van formulieren waar u zelf niet goed raad mee weet. De inhoud van een brief in juridische of ambtelijke taal kunnen zij aan u uitleggen.

·         Ook bij een brief of bezwaarschrift opstellen, kunnen zij u van dienst zijn.

·         Sociaal Raadslieden bemiddelen zo nodig voor u, bijvoorbeeld als u een probleem heeft met een instantie.

·         Soms is het beter om een maatschappelijk werker, schuldhulpverlener, advocaat of notaris te raadplegen. Ook dat zoeken zij met u uit.

Meer informatie

·         Meer informatie over het Sociaal Raadsliedenwerk kunt u vinden op: www.sociaalraadslieden.nl