Melding sluiten

 

LET OP: ivm de Corona zijn veel verenigingen dicht of beperkt open. Check altijd eerst op de website van de vereniging of deze open is, voordat je een order hiervoor plaatst!

 

Nieuwe tickets voor de Efteling zijn weer te bestellen!

Heb je vragen dan kun je ons bereiken iedere werkdag van 9:00 tot 12:00 uur. 

Schoolfonds Etten-Leur

Voor gezinnen met schoolgaande kinderen is de Regeling Schoolfonds vastgesteld om extra studiekosten op te vangen. U dit hier op de site aanvragen op de site van de webwinkel Meedoen, tegelijkertijd met toegang tot de webwinkel.

Wat u moet weten 

  • Ouders van schoolgaande kinderen op het basis- of voortgezet onderwijs die een inkomen hebben dat niet hoger is dan 120% van het van toepassing zijnde inkomensniveau kunnen in aanmerking komen voor de Regeling Schoolfonds.
  • Bij het bepalen van de hoogte van het inkomen worden inkomsten die op grond de wettelijke regelingen zijn vrijgelaten buiten beschouwing gelaten.
  • Voor deze regeling geldt de vermogensgrens.
  • De verstrekking is eenmalig per schooljaar, het schooljaar loopt van 1 juli  tot en met 30 juni. Het bedrag is €90,- per kind.
  • De overgangsregeling is bedoeld voor kinderen die in augustus/september van het basis- naar het voortgezet onderwijs gaan. Bij de aanvraag van deze regeling dient de overstap naar het vervolgonderwijs te worden aangetoond. Deze bijstand bedraagt € 225,- per kind.