Melding sluiten

 

LET OP: ivm de Corona zijn veel verenigingen dicht of beperkt open. Check altijd eerst op de website van de vereniging of deze open is, voordat je een order hiervoor plaatst!

 

Nieuwe tickets voor de Efteling zijn weer te bestellen!

Heb je vragen dan kun je ons bereiken iedere werkdag van 9:00 tot 12:00 uur. 

lianne

Pilates Studio Lianne

Pilates: In de pilateslessen wordt gewerkt in kleine groepen zodat kwaliteit en persoonlijke aandacht gewaarborgd blijft. Iedereen krijgt zodoende de opties en/of uitdaging die voor hem of haar van toepassing is. In de les worden de oefeningen op een matje uitgevoerd al dan niet met kleine materialen. Het is altijd mogelijk om in te stromen bij deze les.

Body barre: Een Body Barre les is een complete workout voor het hele lichaam. Staande en liggende oefeningen al dan niet met kleine materialen zorgen voor een sterk en soepel lijf. De barre zorgt voor intensiviteit en controle van de oefeningen. In deze les wordt niet gedanst. Het is altijd mogelijk om in te stromen bij deze les.

Dance & Shape Dance:  Géén moeilijke choreografieën maar basic voor iedereen haalbare pasjes op diverse soorten muziek in diverse stijlen. Shape: borst, buik, billen, benen en meer komt aan bod in uitdagende oefeningen. Het is altijd mogelijk om in te stromen bij deze les.

KinderPilates:  Aan de hand van pilates oefeningen gaan we op een leuke, speelse manier werken aan o.a. spierkracht, balans, lenigheid en controle van het lichaam. In deze les kunnen ook kleine materialen gebruikt worden. Ook de ademhaling en concentratie speelt een grote rol bij pilates. Kinderen worden bewuster van hun lichaam en hierdoor kunnen klachten verminderen of zelfs voorkomen worden. Tevens zal een kind meer zelfvertrouwen krijgen en dit ook uitstralen. Het is altijd mogelijk om in te stromen bij deze les.

Voor meer het rooster of meer informatie kijk op www.pilatesstudiolianne.com  of stuur een mail naar pilatesstudiolianne@ziggo.nl.  

Pilates Studio Lianne
Stationsstraat 18a
4872 TD Etten-Leur
06-52310195