Melding sluiten

 

LET OP: ivm de Corona zijn veel verenigingen dicht of beperkt open. Check altijd eerst op de website van de vereniging of deze open is, voordat je een order hiervoor plaatst!

 

Nieuwe tickets voor de Efteling zijn weer te bestellen!

Heb je vragen dan kun je ons bereiken iedere werkdag van 9:00 tot 12:00 uur. 

Paardrijden bij Manege ''de Belle''

Wij zijn Jos en Wies Dekkers. Samen zijn we al meer dan 30 jaar eigenaren van Manege "de Belle". Gezelligheid en gemoedelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dit is te merken bij de manier van lesgeven maar bijvoorbeeld ook bij het verzorgen van de paarden. Er sprake van een zekere kleinschaligheid, waardoor contact tussen lesklanten, pensionklanten, instructrices, instructeurs en iedereen die zich op de manege thuis voelt erg prettig is. Kortom, ons kent ons.

Ponyrijles voor kinderen vanaf 7 jaar oud.

Geen verplichte rijkleding echter is het dragen van makkelijk zittende kleding en rubber (regen)laarzen aan te raden. Het dragen van een cap is wel verplicht maar deze is gratis te lenen in de kantine.

Op onze manege worden zowel kinder- als volwassenlessen gegeven.

 

VOOR BESTELLING GRAAG CONTACT OPNEMEN MET DE MANEGE IN VERBAND MET EVENTUELE WACHTLIJST

Proefles half uur : € 12,00 (éénmalig te bestellen)

Kinderlessen:

Alle kinderen starten met een prive/longeles. Dit doen we om er zeker van te zijn dat de kinderen de beginsellen van het ponyrijden beheersen voordat zij verder gaan naar groepslessen. Het maximale aantal kinderen in een groepsles is 7 (dit betreft natuurlijk een gevorderde les).
Kinderlessen zijn op de volgende dagen:
+ Dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag
+ Zaterdag, zowel ochtend als middag

(Prijs voor leskaart van 8 kinderlessen van een half uur is €57,-)

Graag slechts 1 kaart tegelijk bestellen.

Het Vrolijke Ruitertje:

Op maandag- en donderdagavond verzorgt de stichting "Het vrolijke Ruitertje" speciale lessen voor mensen met een beperking. Voor meer informatie over "Het Vrolijke Ruitertje,klik hier

Pensionstalling:

Op onze manege is er de mogelijkheid om zowel paarden als pony's volledig te stallen (half pension is niet mogelijk).

Bij volledige stalling kan er gebruik worden gemaakt van:
+ Binnen-, buitenmanege (er zijn twee binnen- en buitenmaneges aanwezig)
+ weidegang (in de winterperiode is weidegang tegen een kleine vergoeding mogelijk)
+ Eigen instructie

Wij zijn gevestigd in het buitengebied van Etten-Leur, landelijk gelegen met een gezellige kantine waar de kinderen na de les altijd een gratis ijsje of glaasje siroop krijgen. Familie, vrienden en belangstellenden zijn van harte welkom om te komen kijken naar de lessen van onze leerlingen. U kunt ons vinden aan de Bellendreef 4, 4873 LJ Etten-Leur.Meer informatie vindt u op www.manegedebelle.nl