Melding sluiten

 

LET OP: ivm de Corona zijn veel verenigingen dicht of beperkt open. Check altijd eerst op de website van de vereniging of deze open is, voordat je een order hiervoor plaatst!

 

Nieuwe tickets voor de Efteling zijn weer te bestellen!

Heb je vragen dan kun je ons bereiken iedere werkdag van 9:00 tot 12:00 uur. 

Hulp bij uw financiële administratie of hulp bij schulden Halderberge

Herkent u dit? Stapels ongeopende post. U weet niet waar en hoe te beginnen. U verliest het overzicht en rekeningen worden niet op tijd betaald. De vrijwilligers van het wijkteam in Halderberge helpen u om uw financiële administratie op orde te krijgen en leren u deze zelf op orde te houden. U krijgt deze hulp bij u thuis en u blijft zelf verantwoordelijk voor uw geldzaken. De hulp stopt zodra u het weer zelfstandig kunt. Indien u al schulden heeft, gaat een schuldhulpverlening samen met u op zoek naar een oplossing.

·         Meldingsformulier wijkteam gemeente Halderberge

Aanvragen

·         Na het invullen van het meldingsformulier neemt een medewerker van uw wijkteam binnen twee werkdagen contact met u op. Let op, het invullen van dit formulier dient niet als aanvraag.

Meer informatie

·         Wilt u eerst bekijken wat u zelf kunt doen? zelfjeschuldenregelen.nl

·         Wilt u direct iemand van uw wijkteam spreken? De wijkteams hebben elke werkdag tussen 9.00 uur en 10.00 uur telefonisch spreekuur. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de consulenten schuldhulpverlening via telefoonnummer 140165. Zij hebben elke dag tussen 09.00 en 10.00 uur telefonisch spreekuur.