Melding sluiten
LET OP:

Maak je tegoed op! Je tegoed is geldig tot en met 31-12-2022

 

 

 

Hulp bij uw financiële administratie of hulp bij schulden Halderberge

Herkent u dit? Stapels ongeopende post. U weet niet waar en hoe te beginnen. U verliest het overzicht en rekeningen worden niet op tijd betaald. De vrijwilligers van het wijkteam in Halderberge helpen u om uw financiële administratie op orde te krijgen en leren u deze zelf op orde te houden. U krijgt deze hulp bij u thuis en u blijft zelf verantwoordelijk voor uw geldzaken. De hulp stopt zodra u het weer zelfstandig kunt. Indien u al schulden heeft, gaat een schuldhulpverlening samen met u op zoek naar een oplossing.

·         Meldingsformulier wijkteam gemeente Halderberge

Aanvragen

·         Na het invullen van het meldingsformulier neemt een medewerker van uw wijkteam binnen twee werkdagen contact met u op. Let op, het invullen van dit formulier dient niet als aanvraag.

Meer informatie

·         Wilt u eerst bekijken wat u zelf kunt doen? zelfjeschuldenregelen.nl

·         Wilt u direct iemand van uw wijkteam spreken? De wijkteams hebben elke werkdag tussen 9.00 uur en 10.00 uur telefonisch spreekuur. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de consulenten schuldhulpverlening via telefoonnummer 140165. Zij hebben elke dag tussen 09.00 en 10.00 uur telefonisch spreekuur.