Melding sluiten

 

LET OP: ivm de Corona zijn veel verenigingen dicht of beperkt open. Check altijd eerst op de website van de vereniging of deze open is, voordat je een order hiervoor plaatst!

 

Nieuwe tickets voor de Efteling zijn weer te bestellen!

Heb je vragen dan kun je ons bereiken iedere werkdag van 9:00 tot 12:00 uur. 

handbal

Handbal bij HV Internos

Zin om te komen handballen bij Handbalvereniging Internos? Kom eerst eens vier keer gratis mee trainen!!

Momenteel handballen wij nog op het Sportpark de Lage Banken, maar na de zomervakantie van 2014 gaan we trainen en wedstrijden spelen op het verharde veld en in de splinternieuwe sporthal bij het Munnikenheide college. Naast handballen besteden we ook veel aandacht aan het jaarlijkse jeugdreisje, carnaval, Sinterklaas, en nog andere leuke activiteiten  Handbalvereniging Internos, een vereniging waar ruimte is voor prestatie en recreatie. 
Voor meer informatie verwijzen wij U graag naar onze website: www.handbalinternos.nl

Wilt U weten in welke leeftijdscategorie uw kind valt? Neem dan contact met ons op. Zie ook op onze website onder Ledenadministratie - Aanmeldingsformulier.

De vermelde prijzen zijn half jaarlijks en jaarlijks. De halfjaarlijkse keuze is alleen te boeken vanaf 1 januari van het nieuwe kalenderjaar.

Wanneer u de keuze maakt om een lidmaatschap per jaar af te sluiten, krijgt u 1 maand gratis.

Shirtjes voor de jeugd worden geregeld door HV Internos. Voor een bijpassend broekje kunt u terecht bij Bruba Sport of The Empire Sports in Etten-Leur (Zij participeren ook in "Etten-Leur doet mee"!.