Melding sluiten
LET OP:

Maak je tegoed op! Je tegoed is geldig tot en met 31-12-2022

 

 

 

Halderberge

Stichting Leergeld Noord-West Brabant
Meedoen op school is belangrijk voor een kind. U kunt bijdragen aanvragen voor bijvoorbeeld de ouderbijdrage, een computer, een fiets, schoolreisjes, het schoolkamp of andere schoolse zaken.

Hulp bij uw financiële administratie of hulp bij schulden
Herkent u dit? Stapels ongeopende post. U weet niet waar en hoe te beginnen. U verliest het overzicht en rekeningen worden niet op tijd betaald. De vrijwilligers van het wijkteam in Halderberge helpen u om uw financiële administratie op orde te krijgen en leren u deze zelf op orde te houden. U krijgt deze hulp bij u thuis en u blijft zelf verantwoordelijk voor uw geldzaken. De hulp stopt zodra u het weer zelfstandig kunt. Indien u al schulden heeft, gaat een schuldhulpverlening samen met u op zoek naar een oplossing.

Bijstands – gerechten
Bijstandsgerechten is een marktplaats voor het halen en brengen van gerechten die met een klein budget bereid kunnen worden. U krijgt op deze website antwoord op de vraag hoe uw gezin gezond aan tafel kan voor minder dan € 5,00 per dag.

Sociaal raadsliedenwerk
Het Sociaal Raadsliedenwerk biedt hulp om uw weg te vinden in het doolhof van wetten, voorzieningen en regelingen. Zij geven informatie over sociaal juridische onderwerpen zoals: sociale zekerheid, arbeidszaken, belastingen, woonzaken, consumentenrecht, juridische kwesties, personen- en familierecht, onderwijs, welzijn en maatschappelijke informatie.

Voedselbank van de Stichting Goed ontmoet
De voedselbank stelt zich ten doel zoveel mogelijk voedselverspilling te voorkomen door overtollig goed voedsel gratis ter beschikking te stellen van hen die het door welke omstandigheden ook op enig moment niet kunnen betalen.