Melding sluiten

 

LET OP: ivm de Corona zijn veel verenigingen dicht of beperkt open. Check altijd eerst op de website van de vereniging of deze open is, voordat je een order hiervoor plaatst!

 

Nieuwe tickets voor de Efteling zijn weer te bestellen!

Heb je vragen dan kun je ons bereiken iedere werkdag van 9:00 tot 12:00 uur. 

Formulierenteam Etten-Leur

Rondkomen met een laag inkomen is niet gemakkelijk. Mogelijk hebt u recht op een toeslag of voorziening. Het is niet eenvoudig om erachter te komen op welke toeslagen of voorzieningen u recht heeft. Formulieren zijn vaak ingewikkeld om in te vullen. Het Formulierenteam biedt hulp om uw weg te vinden in het doolhof van inkomensondersteunende voorzieningen en regelingen.

·         U kunt een afspraak maken met het Formulierenteam door te bellen naar 076 501 64 50 of een e-mail te sturen naar formulierenteam@surpluswelzijn.nl

Wat u moet weten

·         Het Formulierenteam is er voor alle inwoners van Etten-Leur die een laag netto inkomen hebben (maximaal 120% van het sociaal minimum).

·         U kunt bij het Formulierenteam navragen of u met uw inkomen in aanmerking komt voor bepaalde toeslagen of regelingen.

·         Hebt u vermogen dan kan dit betekenen dat u niet in aanmerking komt voor bepaalde regelingen. Toch is het verstandig dit goed te laten nakijken door een medewerker van het Formulierenteam.

Aanvragen

·         Een medewerker van het Formulierenteam komt bij u thuis. Daar hebt u alle papieren bij de hand (bijvoorbeeld : hoogte inkomen, huurprijs woning, premie verzekeringen). Ook kunnen we een afspraak op kantoor maken. Op verzoek verzorgt het Formulierenteam ook spreekuren op locatie (buurthuizen, bejaardenhuizen).

·         Samen met u kijken we of u recht heeft op een inkomensondersteunende voorziening. Als dit nodig is brengen wij samen met u, uw administratie weer op orde. Pas dan wordt duidelijk waar u recht op heeft. De medewerker vult samen met u het juiste formulier in.

Meer informatie
Het Formulierenteam kan u helpen bij het aanvragen van voorzieningen zoals:

  • huurtoeslag
  • zorgtoeslag
  • kindgebonden budget
  • heffingskortingen
  • studiefinanciering
  • bijzondere bijstand
  • kwijtschelding gemeentelijke heffingen