Melding sluiten
LET OP:

Maak je tegoed op! Je tegoed is geldig tot en met 31-12-2022

 

 

 

Etten-Leur

Stichting Leergeld Noord-West Brabant
Meedoen op school is belangrijk voor een kind. U kunt bijdragen aanvragen voor bijvoorbeeld de ouderbijdrage, een computer, een fiets, schoolreisjes, het schoolkamp of andere schoolse zaken.

Hulp bij uw financiële administratie of hulp bij schulden
Als u problematische schulden heeft, kunt u terecht bij het Meldpunt Schuldhulpverlening Etten-Leur. In dit meldpunt werken Stichting Surplus, de Kredietbank West-Brabant en de afdeling Samenleving samen.

Formulierenteam Etten-Leur
Rondkomen met een laag inkomen is niet gemakkelijk. Mogelijk hebt u recht op een toeslag of voorziening. Het is niet eenvoudig om erachter te komen op welke toeslagen of voorzieningen u recht heeft. Formulieren zijn vaak ingewikkeld om in te vullen. Het Formulierenteam biedt hulp om uw weg te vinden in het doolhof van inkomensondersteunende voorzieningen en regelingen.

Schoolfonds Etten-Leur
Voor gezinnen met schoolgaande kinderen

In Etten-Leur wordt de warme maaltijdvoorziening aangeboden door drie instellingen namelijk Stichting Hulp in Nood, Surplus en Avoord. De Reductieregeling Warme Maaltijdvoorziening heeft als doel dat de prijs voor een warme maaltijd geen belemmeringen mag vormen om gebruik te maken van de maaltijdvoorziening.

Reductieregeling peuterspeelzalen
U kunt een tegemoetkoming ontvangen in de kosten van kinderopvang.