cinema

Bioscoop

*Cine-Service is de gezelligste bioscoop van Etten-Leur!
Met 5 zalen maakt deze bioscoop deel uit van de C-Cinema bioscopen in West-Brabant. De bioscoop staat naast de Catharinakerk en naast het gemeentehuis. Zoals de naam van de bioscoop het al zegt, is dit een service bioscoop. De zaal is speciaal ingericht op deze service. Dit betekent dat u als klant in het zonnetje wordt gezet met onder andere royale stoelen met extra beenruimte, een tafeltje met de mogelijkheid om in de zaal onder de film een hapje en een drankje te bestellen, het scherm hangt hoger, de stoelen staan een beetje gekanteld en de zalen zijn voorzien van meerdere gangpaden.

*City bioscoop is de gezelligste bioscoop van Roosendaal!
Met 6 zalen maakt deze bioscoop deel uit van de C-Cinema bioscopen in West-Brabant. De bioscoop bevind zich tussen het politiebureau en parkeergarage de Biggelaar midden in het centrum van Roosendaal.Het concept van deze bioscoop staat bekend als Service bioscoop. De zalen zijn speciaal ingericht op deze service. Dit betekent dat u als klant in het zonnetje wordt gezet met onder andere royale stoelen met extra beenruimte, een tafeltje met de mogelijkheid om in de zaal onder de film een hapje en een drankje te bestellen,het scherm hangt hoger,de stoelen staan een beetje gekanteld en de zalen zijn voorzien van meerdere gangpaden. Parkeren in de parkeergarage naast de bioscoop. Natuurlijk is deze bioscoop voorzien van Airco waardoor het ook in de hete zomermaanden aagenaam vertoeven is. 

*Cinema Kiek in de Pot is de gezelligste bioscoop van Bergen op Zoom!
Met 6 zalen maakt deze bioscoop deel uit van de C-Cinema bioscopen in West-Brabant. De bioscoop heeft zijn naam te danken aan de prachtige locatie bij het “Bergse” bekende park, de Kijk in de Pot (Bergs: De Kiek). De bioscoop grenst aan de ene kant aan de recreatie plas de Binnenschelde en aan de andere kant de oude suikerfabriek “De Zeeland – Winkelen & Leisure”, tegenwoordig een overdekt winkelcentrum met het restaurant “De Watertuin”, Bowling en Albert Heijn. Het concept van deze bioscoop staat bekend als Service bioscoop. De zalen zijn speciaal ingericht op deze service. Dit betekent dat u als klant in het zonnetje wordt gezet met onder andere royale stoelen met extra beenruimte, een tafeltje met de mogelijkheid om in de zaal onder de film een hapje en een drankje te bestellen, het scherm hangt hoger, de stoelen staan een beetje gekanteld en de zalen zijn voorzien van meerdere gangpaden. Parkeren op de parking van de bioscoop is GRATIS. Natuurlijk is deze bioscoop voorzien van Airco waardoor het ook in de hete zomermaanden aangenaam vertoeven is.

Meer informatie vindt u op www.c-cinema.nl

Zo werkt het: U plaatst in de webshop een order. Vervolgens krijgt u van de bioscoop, binnen 48 uur, een mailtje met een code om een werkplein ticket te kunnen bestellen. Met deze code kan je via de website www.c-cinema.nl je WERKPLEIN TICKET bestellen en je stoel kiezen. Deze code is 1 jaar geldig.

LET OP -> de mail met de code kan in de SPAM/ongewenste mail box terecht komen!!!! Deze mail ontvangt u van de bioscoop