Melding sluiten

 

LET OP: ivm de Corona zijn veel verenigingen dicht of beperkt open. Check altijd eerst op de website van de vereniging of deze open is, voordat je een order hiervoor plaatst!

 

Nieuwe tickets voor de Efteling zijn weer te bestellen!

Heb je vragen dan kun je ons bereiken iedere werkdag van 9:00 tot 12:00 uur. 

groenester

Badmintonvereniging Groene Ster

Badminton is een super leuke en intensieve sport en iedereen kent het. Wilt u of wil jij deze sport leren en ben je tussen de 4 en ??? jaar oud, kom dan naar Badmintonvereniging Groene Ster in Zevenbergen. De eerste drie keer zijn gratis. Voor meer informatie ga naar www.badmintongroenester.nl of meld je aan via info@badmintongroenester.nl (senioren) of jeugd@badmintongroenester.nl (mini's en jeugd)

Sinds september 2018 zijn wij over gegaan naar nieuwe clubkleding. Deze kunnen besteld worden via een link op onze website. Door een sponsoring kan de jeugd een shirt (incl. logo) volledig vergoed krijgen. Bestellen zij een shirt en een trainingspak dan wordt er een maximum van 35 euro vergoed. Het plaatsen van een eigen naam op het shirt of pak, wordt niet vergoed en is dus voor eigen rekening.

De clubkleding voor senioren wordt niet vergoed en is dus voor eigen rekening. ook zij kunnen dit bestellen via de link op onze website.

Meer informatie vindt u op www.badmintongroenester.nl